Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mást is megvisel, ha sokáig...

Mást is megvisel, ha sokáig kell egyedül lennie?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ittvagyunk mi neked :D

amőgy az én szüleim régen sokat dolgoztak,úgy hogy első,másodikos koromban egyedül voltam itthol,de én megszoktam,és mostanában is ha egyedül kell lennem,mondjuk mert elmennek bevásárolni,akkor azt könnyen kibirom,sokszor még inkább jobbanakarok egyedül lenni :D

2010. márc. 22. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
amúgy*
2010. márc. 22. 19:58
 13/14 anonim válasza:

Én NAGYOON utálok egyedül lenni :( :(

annyira rossz..

2010. szept. 1. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne pontozzatok le,toplista élére vágyom!! :P De szóval én csak a saját véleményem írom le,nem azt hogy mi az univerzáis világigazság,de szerintem marhajó dolog egyedül lenni,és én azt nem tudom elviselni ha hosszabb ideig kéne társaságban lenni. Ilyenkor az történik,hogy jönnek a konfligtushelyzetek,viták,nézeteltérések,amikre nem vágyok. Részben az én hibám is.Vannak dolgok,amiről másak a véleményeim mint a nagy átlagnak.Arra kínosan odafigyleni minden mondatban,hogy ne szóljam el magam,hogy ne útáljanak ki,az meg egy idő után agyilag fárasztó. Ja és nem vagyok családcentrikus beálítódottságú.
2010. szept. 22. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!