Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincs semmi mellem 16...

Miért nincs semmi mellem 16 évesen?

Figyelt kérdés
Az osztályomból már mindenkinek rendes kifejlett melle van,nekem meg lapos,mint egy fiúnak. Szerintetek mi miatt lehet ez?
2015. nov. 21. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
hm. lehet hogy tényleg fiú vagy
2015. nov. 21. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Genetika, ezen nem nagyon tudsz változtatni.
2015. nov. 21. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Ne halgass az előzőre, egyszerűen csak ilyenek a génjeid.

A szép arc sokkal fontosabb a nagy melleknél, de a belsőt is úgyanúgy tudják preferálni az értelmesebb férfiak. :)

Ne légy szomorú, inkább legyél boldog mert 20 év múlva lehet, hogy fájni fog a nagy mellű nőknek a gerince a megterhelés miatt. Szia!

2015. nov. 21. 13:48
 4/8 anonim válasza:
Nekem tetszenek a kismellű nők.
2015. nov. 21. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek:) orulok h a mai vilagban meg vannak olyanok akiknek nem az szamit h milyen melle es segge van egy csajnak:) az elso valaszironak pedig uzenem h ha nemtud normalis valaszt irni akkor inkabb neis irjon semmit ;) tudod az ilyen ertelmetlen valaszokra nemvagyok kivancsi ;)
2015. nov. 21. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Elég rossz képed van a világról, ha azt hiszed, hogy a férfiakat csak a hatalmas csöcsök és seggek érdeklik egy lányban/nőben.
2015. nov. 22. 04:18
 7/8 A kérdező kommentje:
hat sok fiutol/ferfitol hallottam mar h az erdekli,persze tudom vannak olyanok akiket nem
2015. nov. 22. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok pasit tényleg érdekli, de hidd el, aki téged választ majd, azt pont nem. Az pont úgy fog téged értékelni és szeretni, ahogy vagy :) Nem minden a külső, és valóban, egy kedves arc, egy formás láb sokkal többet számít, és a kisugárzás a legfontosabb. :) És gondolj csak bele: kettő gyerek után, 30pár évesen Te ugyanolyan jól fogsz kinézni mint most, azok a csajok, akiknek meg 16 évesen már nagy a mellük, 25 évesen fognak úgy kinézni, mint egy két gyerekes, 35 éves nő. :) Hidd el, lehet, hogy fiatalon az még szép, de egy értelmes férfinek nem ez az első, ráadásul ők is tudják azt, amit leirtam :)
2015. nov. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!