Miért nincs semmi mellem 16 évesen?
Figyelt kérdés
Az osztályomból már mindenkinek rendes kifejlett melle van,nekem meg lapos,mint egy fiúnak. Szerintetek mi miatt lehet ez?2015. nov. 21. 13:42
2/8 anonim válasza:
Genetika, ezen nem nagyon tudsz változtatni.
3/8 anonim válasza:
Ne halgass az előzőre, egyszerűen csak ilyenek a génjeid.
A szép arc sokkal fontosabb a nagy melleknél, de a belsőt is úgyanúgy tudják preferálni az értelmesebb férfiak. :)
Ne légy szomorú, inkább legyél boldog mert 20 év múlva lehet, hogy fájni fog a nagy mellű nőknek a gerince a megterhelés miatt. Szia!
5/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek:) orulok h a mai vilagban meg vannak olyanok akiknek nem az szamit h milyen melle es segge van egy csajnak:) az elso valaszironak pedig uzenem h ha nemtud normalis valaszt irni akkor inkabb neis irjon semmit ;) tudod az ilyen ertelmetlen valaszokra nemvagyok kivancsi ;)
2015. nov. 21. 23:15
6/8 anonim válasza:
Elég rossz képed van a világról, ha azt hiszed, hogy a férfiakat csak a hatalmas csöcsök és seggek érdeklik egy lányban/nőben.
7/8 A kérdező kommentje:
hat sok fiutol/ferfitol hallottam mar h az erdekli,persze tudom vannak olyanok akiket nem
2015. nov. 22. 12:21
8/8 anonim válasza:
Sok pasit tényleg érdekli, de hidd el, aki téged választ majd, azt pont nem. Az pont úgy fog téged értékelni és szeretni, ahogy vagy :) Nem minden a külső, és valóban, egy kedves arc, egy formás láb sokkal többet számít, és a kisugárzás a legfontosabb. :) És gondolj csak bele: kettő gyerek után, 30pár évesen Te ugyanolyan jól fogsz kinézni mint most, azok a csajok, akiknek meg 16 évesen már nagy a mellük, 25 évesen fognak úgy kinézni, mint egy két gyerekes, 35 éves nő. :) Hidd el, lehet, hogy fiatalon az még szép, de egy értelmes férfinek nem ez az első, ráadásul ők is tudják azt, amit leirtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!