Mi a legnagyobb marhaság amit valaha álmodtál?
Elözö vagyok
Mai álmom:
Siettem a buszállomáson a buszomra ahogy szoktam mindig, de a busz valamiért 3-4 emelet magas volt és tök széles és tescos ilyen automatán nyíló ajtaja kétoldalt. Amint felszálltam a legelöl ülö valaki megkérdezte tölem hogy: "Te emo vagy?" Én továbbmentem mintha nem hallanám és akkor utánamszólt hogy üljek mellé. Melléültem és szimpatikusnak tünt. Beszélgettünk valami furcsa nyelven amit nem értettem, utána elövett egy papírt amire elkezdte felírni nekem a telefonszámát, de valamiért mindig áthúzta és másikat kezdett írni, sose tudta rendesen. Aztán kinéztem az ablakon és mire visszafordultam már nem volt mellettem, a számát se írta le. Leszálltam a buszról mert láttam hogy hazaértem. Amikor leszálltam utána a kezemben volt a papír és nagy betükkel rajta volt az egész telefonszáma. Utána néztem a buszt ahogy megy el hogy hátha meglátom hol van ö aki mellettem ült. 2 hozzá hasonló embert láttam a buszon ülni, mindkettönek integettem mert nem tudtam melyik ö.
Aztán rájöttem hogy nem is otthon vagyok hanem egy kis faluban amit egy óriási erdö választ el otthontól. Akkor leültem egy padra törökülésben mert láttam hogy nem jár innen egyáltalán busz haza. Kipakoltam a táskámból egy csomó édességet végig a padra és akkor elkezdett esni az esö és elázott a sok édesség azonnal, én meg szomorú lettem miatta és itt felébredtem
a föci tanáromnak egy sötét erdőben írtam egy spontán 8 oldalas esszét a ciklonokról, mire elismerően hátba veregetett, és elkezdtünk beszélgetni egy japán popénekesnőről.
jelezném, másnap engem hívott ki felelni is gondolkodtam megtoldhatnám ezt a szép kis témát vmi önéletrajzal, mert bizony álmomban 5-öst kaptam! kettőt is! valóságban nem egészen :")
Hát nekem tulajdonképpen minden álmom röhelyes amiben emberek vannak, mert mindent aránytalanul álmodok. És mivel legfőképp meztelen fiúk és lányok vannak benne...hát, elég érdekes.
De hogy mondjak egy konkrét esetet (ez a legundibb álmom is), hogy leszoptam az édesanyám !péniszét az ágyamon.
Pfuj...rossz rágondolni...
hát,az akkori koromtól fiatalabb voltam az álmomban és arról szólt hogy születésnapom van,és egy kastélyszerűségben ünnepelem,és meg lett hívva egy tök ismeretlen srác is aki nekem nagyon megtetszett :D
aztán kimentünk a kastély udvarára és ott beszélgettünk,mikor valami olajfolton megcsúszott és onnantól tovább már nem nagyon emlékszem..mertt felébredtem.
ezt még elég régen álmodtam,azért is nem emlékeszek rá annyira,általában így vagyok a régi álmokkal.
de van még egy,amit a múlthéten álmodtam:
szintén szülinapom volt,és a suliban volt megtartva,én meg nem hívtam meg mindenkit az osztályból,viszont olyanok voltak meghívva akiket nem is nagyon bírok xD
aztán,ott dumáltunk az osztályunkban,és a szomszédos teremben pedig diszkó volt,de egyébként olyan fura volt az a terem,nincs is mellettünk osztály eredetileg :D
és bementünk oda meg táncoltunk,aztán mikor már tökre jól buliztunk meg táncoltunk,felébredtem :D :(...
lehet azért is álmodtam a szülcsimről,mert múlthónapban volt :D
Hát
Nekem az álmom úgy kezdődött hogy egy téglaborítású lepukkant 6 emeletes gettó ház 4. emeletén egy Árnyék ( X-men ból a teleportálálós kék nightcrawler) plüssbábuval a nyakamba kötve.
Egyzser csak aztmondja nekem a bábú hogy kell a gyógyszer.
Azt se tudtam miről van szó vagy egy percig álltam egyhelyben majd újra megszólalt, erre egyszer csak megjelenet Farkas ( X-men Wolwerine) meg Kardfog ( X-men ) és elkezdtek üldözni. Én kiléptem egy ablakon a párkányra és elkeztem körbe mászni az épület 20 centis párkányán a kettő x men meg utánam. A bábu még mindig gyógyszerért nyökögött...
Nah ekkor fogtam magam és beugrottam a legközelebbi ablakon. Ekkor a győri árkád sparban voltam és a sorok közt elkezdtem futni. Sörök, szószok, edények majd megállatam a fűszereknél.
És a bábu szöveget váltott:
- Használd a szupererődet!
Magamba ez meg mi a f.sz ról beszél???
Ekkor Farkas beállat a sor egyik végéhez a másikhoz Kardfog. Elkezdtek felém sétálni. Árnyék erre megint Használd a szupererődet. Erre lézert akartama szememből lőni. Mondanom se kell semmi.... aztán megint megszólalt a bábu...
Ekkor telekinézissel próbálkoztam ( tárgyak mozgatása ) semmi ekkor mindaketten rámugrottak és felébrettem.....
Ennyi gondolom nagyon izgalmas volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!