Koós Martin kérdése:
A Dohányzástól fájhat picit néha a tüdőm? A többi lent
Figyelt kérdés
Most kezdtem egy hete és napi ilyen 3-4 szálat szívok el! de nem minden nap! van amikor 1-2 nap kihagyás is van! Ugye ez természetes hogy fáj(szúr) picit néha a tüdőm, ha most kezdtem 1 hete? És nincs semmi komolyabb bajom? UI: Eléggé hipochonder vagyok:D!! 16/F2015. nov. 17. 17:09
1/4 anonim válasza:
Nyugi, lesz ez még sokkal rosszabb is. A tüdőben folyamatosan lerakódó korom és kátrány miatt a légzés idővel egyre nehezebb lesz, a torok-nyálkahártya is hamar kikészül, gyakori vendég lesz a fejfájás is.
Aztán majd jönnek a harákolva ébredések reggel, az elsárguló körmök és fogak, meg persze a bűzlő bőr, haj és ruhák.
De mindezért kárpótol, hogy milyen menő csávó vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! úgy tervezem, hogy még egy olyan 2hétig fogok dohányozni keveset! utána lerakom! akkor nem lesz semmi komolyabb gond igaz?:)
2015. nov. 17. 17:22
3/4 anonim válasza:
Nem normális, hogy fáj a tüdőd, dohányzástól biztos nem lehet. Én kb. fél éve dohányzom, egyszer sem fájt a tüdőm, valami más lehet a háttérben, pl. megfázás, stb.
4/4 anonim válasza:
"úgy tervezem, hogy még egy olyan 2hétig fogok dohányozni keveset! utána lerakom!"
Jaja, mindenki így kezdi. Aztán még egy hét, aztán még kettő, és majd húsz-harminc év múlva átkozod a mostani énedet, amiért ekkora emeletes barom voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!