Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnéd tudni halálodnak...

Szeretnéd tudni halálodnak pontos dátumát?

Figyelt kérdés

2015. nov. 10. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az amerikai törvények szerint a kivégzés pontos dátumát több héttel előre közlik az elítélttel. Ezzel kapcsolatban kb. 10 - 15 évvel ezelőtt találtam és olvastam egy siralomházba lévő amerikai pasas naplószerű feljegyzését. Az utolsó napjaiban és óráiban az írásából irtózat és a félelem tükröződött! Szerintem minden ember tudja, hogy meg kell halnia, de a piciny remény is megkönnyíti az „átmenetet”.
2015. nov. 14. 13:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem,Nem,SOHA !
2015. nov. 17. 08:59
 13/16 anonim válasza:
Nem egy örömteli tudás.
2015. nov. 18. 07:24
 14/16 jam007 válasza:
Én olyan elfoglalt vagyok hogy meghalni sincs időm.
2015. nov. 18. 09:32
 15/16 anonim válasza:

Ha tudnám hogy pontosan mikor halok meg, akkor jó lenne, mert kipróbálnák egy csomó veszélyes, izgalmas dolgot, mert tudnám úgy se halok meg benne. De lehet pont ez tenné tönkre az életem, mert egy baleset után bénán élnék még vagy 50 évig, vagy csövesként.

Ha mégse próbálnám ki ezeket a dolgokat, hanem élnék, ahogy eddig is, akkor lehet jobban kihasználnám minden időmet és pár nappal halálom előtt mindenkitől elbúcsúznák, aki fontos nekem, meg sokat foglalkoznák velük. Valahogy rávezetem őket hogy legyen ennyi belőlem elég nekik, de nem mondanám meg, hogy meghalok. Nem is tudom...

2015. nov. 18. 23:08
 16/16 Hooligans22 válasza:
Nem szeretném tudni mikor halok meg!
2015. nov. 20. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!