Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon miért van az, hogy...

Vajon miért van az, hogy egész nap dolgozom reggeltől estig két felsőfokú végzettséggel a hátam mögött a hét napjából hatot végigrobotolok és még a csekkekre sem elég amit keresek?

Figyelt kérdés
Ha megtudnék spórolni 20ezer forintot miért pont az én kocsimon romlik el olyan dolog 50ezer kmnél ami másnál 200nál sem romlik el? Vajon, mások, hogy tudnak 1milliós nyaralásra gyűjteni, 35milliós autót és 100milliós házat megvenni, fent tartani? Nem ilyenre vágyom csak a titkot szeretném tudni, hogy ne kelljen minden egyes hónapot végigszopnom. 30/F
2010. márc. 18. 22:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna a kérdést nem az zavar, hogy másnak milye van az engem nem érdekel hanem, hogy mennyit dolgozik küzd az ember a semmiért. Akinek ennyi mindene van csak a trükkjére lennék kíváncsi, hogy legalább ne kelljen szívnom ennyit utána megveheti a parlamentet is végettem engem az sem érdekel.
2010. márc. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!