Valakivel történt már ilyen? Miért vagyok ilyen?
Csak egy szimpla egyszerű kérdés...a szüleid (vagy nagyszülők...rokonok) miért nem ordítják le az orvosokat, hogy küldjenek teljes kivizsgálásra, valami értelmes és normális kórházba HM ?! Ha 5 hónapos korod óta van, ez...ez valahogy nem jutott eszükbe ?
Ha ezek az orvosok nem tudják mitől van, akkor menni kell másik kórházba, másik orvoshoz, szakértőbb emberhez. Ez nem így működik hogy vagyunk aztán bemegyünk 3 havonta mer' szarul van a gyerek oszt ez már régóta így van, akkor tuti nála normális.
Ordítani, elmenni máshová, végére járni. Vannak Dr. House féle orvosok a világban hidd el. Nem Magyarországon, de vannak. Rohadt drágák, de megmondják mi a bajod, kezelnek, és ennyi. Nem halsz bele (ha olyan). Remélem érted.
Nézd, én értem, de rohadtul nincs ilyenekre pénzünk. A pár héttel ezelőtti kórházi bejárkálásra el ment szinte az összes pénzünk. Hogy miért nem ordítják le őket? Mert vizsgálnak, csak épp nem jutnak vele előre..
érted ezt, HMM??
Próbálkoznak, és egyszercsak elmúlik. Kapom a lóméretű gyógyszereket (amiket amúgy nem tudok lenyelni) jegelik a hasam.. a szüleimet ne hibáztasd, ök elég rendesen meg tesznek mindent!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!