Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez az álom mit jelenthet?

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Két napja ezt álmodom nem vagyok terhes!!

Azt álmodom hogy 7-8 honapos terhes vagyok és pár hete keményedik alul a hasam az orvos azt mondja lehet megkell indítani a szülést mire megyek vizsgálatra egy újnyira nyitva vagyok azt mondja az orvos hogy bent kell maradnom 2 hét után megindul a szülés és arra kelek fel hogy érzem hogy ott lent fáj! és hallok egy baba sírást! közelünkben nem lakik kisbaba szval az sem lehet!

mit jelenthet ez az álom? nem merek elaludni

2010. márc. 17. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ezt jó lenne tudni! =) És remélem lány! xD
2010. márc. 17. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és lány
2010. márc. 17. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

terhességtől gyermekvállalástól való félem. NEm az számít mit álmodsz hanem az , hogy milyen érzéseket ébreszt benned. Ha nem mersz elaludni valószínűleg félsz a terhesség érzésétől, a következményeitől gyerknevelés, jó alak elvesztése, kötöttség stb.

Ha legközelebb visszatér próbáld magadat ösztönözni elalvás előtt, hogy meg akarom jobban ismerni ezt az álmot, az orvosok arcát, a sírást, az érzéseim, az alakom,a környezet barátságos/barátságtalanságát

Nem midnen álomnak van közvetlen jelentése. 18 nincs eseteleg barátod akivel nemi kapcsolatot élsz és rettegsz attól, hogy kilyukad az óvszer, vagy még nincs barátod és félsz a biztonságtalan szextől, félsz a korháztól, a bezártságtól, nagyon összetett lehet. Igazából ez nem egy olyan álom amit fejtegetni kéne mert nincs benn abszúrd pl. hogy a kutyafejű orvosok méteres szikékkel közelítenek feléd.

A te álmod teljesen lehetséges szituáció amitől félsz, ez a magyarázat szerintem. Nézz vele szembe. Mitől tarthatsz? Nem lesz egészséges a baba, nem akarsz babát stb. ezzel a tudatalattidat ami az álmot szülte megnyugtathatod

2010. márc. 18. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!