Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van ebből valami kiút?

Van ebből valami kiút?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és nincs semmi értelme az életemnek.Nincs semmim.Nem tudok felmutatni semmit sem.Nincsenek barátaim,nincs barátnőm,egyedül töltöm a mindennapokat.Egész nap ülök a szobámban és várom hogy teljen az idő.Néha azon gondolkozom,hogy jó lenne ha vége lenne,vagy droghoz vagy alkoholhoz fordulnék.Szinte szenvedek.

2015. okt. 22. 23:51
 1/7 anonim válasza:
7%
Takarodjál dolgoznni, b+!
2015. okt. 22. 23:52
 2/7 anonim válasza:
54%
Mégcsak 20 éves vagy, első lépés járj le eddzeni, uszni, iratkozz be könyvtárba, mozdulj ki, akár egyedül is elmehetsz sétálni. Vegyél egy kutyust es menj le vele sétálni, regisztrálj fel egy társkeresőre, iratkozz be angol nyelvtanfolyamra. Ha kimozdulsz akadnak barátaid.
2015. okt. 22. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
6%
a fegyencedzést neked találták ki.
2015. okt. 23. 00:43
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Sok minden van amit lehet csinélni nagyon sok...vmi csak érdekel!!! oylan nincs h nincs!
2015. okt. 23. 01:42
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Tedd hasznossá magad...növessz szakállat és menj harcolni a Közel-Keletre.
2015. okt. 23. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
21 éves koromig ültem a szobámban, hasonlóan éreztem magam. igaz a társaság hiányát annyira nem érzékeltem, gondolom azért mert azelőtt se volt soha, szóval nem előlük zártam be magam a szobámba, hanem mert odakint nem volt számomra semmi. persze ott volt a net (ahogy neked is), filmeket néztem, rengeteg filmet, olvastam... szóval feltaláltam magam. valamilyen kreatív hobbijaid nincsenek? művészetek művelésénél például jól jön ha nem ugrik le a diszkóklubba az ember minden este. egyébként meg változnak a dolgok, ne aggódj. csak egy időszak.
2015. okt. 25. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

a százalékból ítélve valószínűleg senki sem ismeri a fegyencedzést.

ez egy könyv ami saját testsúlyos eszköz nélküli gyakorlatokat tartalmaz amikkel edzenek a rabok a zárkában kínjukban és hogy ne őrüljenek bele a bezártságba.

most szerintetek melyik a jobb?

ha drogozik,piál,vagy pedig ha hasznosan elfoglalja magát edzéssel?

erre lehet jó neki a fegyencedzés.

2015. okt. 25. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!