16 eves 164cm 36kg lany vagyok, Akkarmennyit/akkarmit eszek nem jo. Olyan vagyok mint a szita. Betegsegem nincs, Vitaminok nem jok. Sokan ajanlottak vegso esetnek gyuroporokat, feherjeport. Szerintetek milyen fajtat, milyen mennyisegbe szedjek?
Orvossal már konzultáltál a problémádról? Vérvétel, egyéb kivizsgálásokon már átestél?
Azt hogy érted, hogy nem jók a vitaminok? A B-vitamin például serkenti az étvágyat, azzal megpróbálkozhatnál így első körben. Viszont az orvos fog tudni konkrétabbat.
A fehérjepor segíthet, illetve a torna, mint tömegnövelés.
Miért vicces?
Lehet?
Lehet. Nyilván nem egy 8 méteres férget nyeltél le, csak esetleg megnő ekkorára. Vizsgáltasd ki.
Nem hiszem, hogy szitaként olyan csúnya lehetsz...
Mit, mennyit és mikor eszel?
Fehérjét csak akkor szedjél, ha eljársz sportolni.
Mozogni viszont kell, nagyon is!
A 2. Nem mondott hülyeséget, sőt!
Nem egy modell szándékosan termeszt magába gilisztákat,hogy normálisan tudjon enni, mégse hízzon. Ez egy bevállt módszer, csak sajnos nem egészséges. A háziállatok is lehetnek gilisztásak, ugyanígy az emberek is.
Szerintem vizsgáltasd ki magad gilisztákra is, ha negatív lesz, akkor pedig valószínűleg csak túl gyors a metabolizmusod és azért nem tudsz hìzni.
Viszont ez a 36kg nagyon kevés, csont és bőr lehetsz ezek alapján, ez pedig már egészségügyi szempontból sem kedvező.
Mennyit szoktál naponta enni? (kérlek, ne azt írd, hogy sokat, próbáld meg felvázolni a napi táplálékbeviteled)
Giliszta akár tényleg lehet.
A sport talán nem hülyeség, viszont a különféle csodaszereket hagyd későbbre, a súlyoddal simán híznod kell hétköznapi kajával is, ha azzal nem megy - szerintem - a porok sem fognak segíteni.
Vizsgáltasd ki magadat egy másik orvossal is, nekem van olyan ismerősöm akinek a gyerekét évekig félrekezelték, mert az orvos rossz diagnózist állított fel. Hátha ez a doki is téved, az egészséged a legfontosabb, egy új vizsgálatot megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!