Miért, lesz ezektől rossz kedvem?
Alapból nagyon jókedvű, nevetgélős vagyok, nagyon sok emberrel jóba vagyok szerintem, és mégis, ha valami veszekedés van két ember között, akik közül mind a kettőt fontosnak tartom, nekem van rossz kedvem. Ha megharagudnak rám, arról meg ne is beszéljünk... Akkor nagyon rossz érzésem, és kedvem van.
Az önbizalmam meg 0 lesz. Miért van ez velem?
Amikor kisebb voltam, a mostani barátnőm volt a legjobb barátnőm, és nagyon sokszor szó szerint csicskáztatott, meg szidott meg ilyenek. És ha megharagudtam rá, mindent meg akartam tenni, hogy kibéküljünk. Most is így van.
Kinövöm szerintetek?
4.-es koromban sajnos én is ilyen vtam ilyen egy lánnyal:csicskáztattam, mindenféle hülyeséget csináltattam vele ha bolondságot mondott én mindig alaposan kioktattam és felvilágosítottam a dolgok rendjéről. Na meg szidtam is sokszor. Néha előtte is. NAGYON MEGBÁNTAM!! Csak később értettem meg hogy mit érezhetett. Azóta persze bocsánatot kértem tőle és ő nagyon rendes volt:Azt mondta tényleg nagyon megbántottam és így nem hiszi hogy lehetnénk még barátnők de nincs harag és néha azért beszélgethetünk. :)
A kérdésedre válaszolva:Szerintem kinövöd bár nem minden ember egyforma.
hát sajnos az én barátnőm még most is sokszor ilyen:S
de köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!