2/9 anonim 

válasza:

Honnan a pötsömből tudjuk, hogy milyen testalkatod van? Magas vagy és van súlyod, de ettől még lehetnél pl sportoló, akin egy deka zsír nincsen.
3/9 A kérdező kommentje:
2; nem, egyaltalan nem sportolok semmit. nagy hasam van, de be szoktam huzni.
2015. okt. 17. 01:50
4/9 anonim 

válasza:

Akkor neki kéne állni mozogni, a futáshoz pl csak egy jó cipőt kell venni és onnantól ingyen van.
5/9 Junior46 válasza:
Igen valószínűleg van rajtad felesleg én 180/103 vagyok sportolok is de van mit leadnom :) A futás a legegyszerűbb és legolcsóbb módja a fogyásnak persze ne úgy hogy utána a mekiben töltődsz fel...
6/9 anonim 

válasza:

Ne higgy a sok parasztnak!
Ha behúzod a zsírt a beleden, az elég.
Akkor már nem látszol kövérnek és ez elég.
7/9 anonim 

válasza:

Ha van rajta bő póló vagy pulcsi, tényleg nem látszik a behúzott zsír a belén.
8/9 anonim 

válasza:

A kövérséget nem súlyban szokták mérni. Egy 183 cm-es 88 kilós férfi lehet nagyon izmos és löttyedt hájas testű is. Mivel az izom nehezebb a zsírnál.
Amúgy nem mondanám nagyon kövérnek, de kövérnek igen. A nagyon kövér az mondjuk 130 kiló. De a 88 kiló, ha az csak zsírból van, igenis sok. Dobj le egy tizest, és jobb lesz. Persze ne koplalással, hanem mozgással és normális étkezéssel. Erre kb gy évet kellene szánni, két hét alatt nem megoldható tartósan. Hamarabb megoldható normálisan, csak ahhoz meg nagyon sokat és pontosan kell dolgozni.
9/9 anonim 

válasza:

Még 10 kiló és olyan leszel mint egy zsírdisznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!