MIt próbálsz elkerülni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 15:01
1/25 anonim válasza:
Hát ha így konkrétan rákérdeztél, nem szeretném ha elütne egy hajó miközben szállok fel a repülőre.
2/25 anonim válasza:
Azt, hogy szerelmes legyek, mert csak a szenvedés jut nekem ebből soha semmi más!!!!!22/F
3/25 anonim válasza:
hmm ..
az olyan kivagyok mivagyok emberkéket .. szanalmasak ..
5/25 anonim válasza:
Próbálom elkerülni a csalódást, a hazugságokat, a kihasználást. Na meg persze a pókcsípést. :D
23L
7/25 anonim válasza:
semmit nem akarok elkerülni pedig néha sikerül de ha meg van a kellő boldogság semmi nem számít csak csináljam amit akarok meg ami van :)
8/25 anonim válasza:
Hogy ismerősökkel találkozzak! Számomra mind halott, szóval tök értelmetlen kétszínű Jaj szia hogy vagy?! párbeszédekbe bonyolódni!
9/25 anonim válasza:
hát azt, hogy 40 évesen szingli legyek egy gyerekkel(tehát a válást), jó lenne a kaszást is elkerülni(remélem majd akkor kopogtat az ajtómon mikor nem vagyok otthon :P), hogy a gyermekemet/gyermekeimet túl éljem. meg szerintem nagyon sok mindent lehetne még ide sorolni. hirtelen ezeket szeretném..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!