Hol tudnék barátokat szerezni, ha sokat dolgozom és nem vagyok bulizós típus? Interneten lehetséges? 21L
Nem vagyok antiszociális azt leszögezném. Szeretek emberekkel beszélni, ez a munkám része is, viszont koromhoz képest hamar munkába álltam, és a volt gimis/főiskolás barátaim már felém se néznek...
Más élet a dolgozó embereké, és ezt sokan - iskolások - nehezen dolgozzák fel, hogy ritkán érek rá, de azért szívesen beszélgetnék valakivel esténkén telefonon, és olykor találkozgatni.
Senkinek se küldök képet, a kérdésre akartam választ. Barátokat keresek, párkapcsolatom van.
Érdekes a neten mindenhol megkörnyékezni akartak, még lányok is! Ezért kétdeztem, mert ismerkedős oldalakon barátkozni esélytelen volt.
Régen volt időm edzeni ott is volt társaságom, de megszünt a klubb is és a beosztásom mellett esélytelen, nem rendszeres és 10-11órában dolgozom.
Aki tud tanácsot adni az kérem írjon.
7-es akkor neten nem lehet, ennyi.
Munkatársaim 2szer annyi idősek mint én... a főnököm olyan mint a második anyám :D folyton lecsesz de azért gondomat viseli :)
Szeretek a párommal lenni, de neki is megvan a maga élete, és pont a pasik nem szeretik, ha rájuk telepszik a barátnőjük én meg nem akarok ilyen lenni. Próbáltam kicsit feltalálni magam, de ami nem megy nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!