Ez már kényszercselekvésnek számít?
Nekem is van néha ilyen, egy tárgyat meglátok, és valamiért magához vonz és meg kell érintenem.
Egyébként tényleg az. igazuk van a többieknek... menj orvoshoz
Nekem is vannak ilyen rigolyáim!
Én a zoknit és cipőt is csak a jobb lábamra húzom fel először. Ugyanigy van a póló ujjával is :)
Ha otthonfelejtek valamit, és visszamék,akkor leülök, elszámolok háromig, és csak utána indulok el.
Ha bizonytalan vagyok valamiben, akkor ránézek a telefonomra, és ha éppen páros percet mutat, akkor az igent jelent, ha páratlant, akkor nemet. Ha nincs kéznél a telóm, akkor megnézem akármelyik közelemben lévő termék vonalkódját(akár testápolós flakon, vagy dezodoros)és ott is ugyanúgy nézem hogy páros számra, vagy páratlanra végződik a vonalkód.
Ne aggódj, normális. Nagyon sokan vannak igy. Főleg nőktől hallom.
szerintem te egy orvosi eset vagy...
nekem is volt ilyen szokásom, például nem szabadott egy helyről vennem a levegőt, mert amit kifújtam, az mérgező (de csak bemeséltem magamnak :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!