Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire gyerekes?

Miért vagyok ennyire gyerekes?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van egy dolog az életemben, amit nagyon cikinek tartok... mégpedig az, hogy nagyon szeretek játszani, de olyan játékokkal, hogy plüss, figura, stb. Egy időre sikerült lemondani erről és eltenni a játékaimat a kamrába, de megint kedvet kaptam ahhoz, hogy játsszak velük és elővettem őket... de ezt nagyon cikinek érzem, mert hát 15 éves vagyok és... más 15 éves lányok hülyének néznének, ha megtudnák, hogy ezt csinálom... mit tehetnék? :/
2015. szept. 26. 11:03
 1/3 anonim válasza:
Szia! Hú, hát nem sűrűn hallani ilyet. Szerintem keress fel egy pszichológust (online pszichológiai tanácsadás), teljesen ingyenes.. Egyéb ötlet nem jut most eszembe...
2015. szept. 26. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:

14-15 évesen még én is játszottam, nem tudott róla senki.

Most 25 éves vagyok és a plüsseim száma azóta csak gyarapodott és nem eldugva tartom őket, hanem az ágyamon, polcon szépen kipakolva...(és soknak neve is van :D)

Amikor bemegyek a könyvesboltba, általában a gyerekkönyvek felé is elnézek. Nagyon szeretem őket nézegetni, szeretem az igényes mesekönyveket.

pl. Beatrix Potter könyvek

Párom mindenben támogat, együtt vagyunk gyerekesek. Más véleménye meg nem érdekel és szerintem téged se érdekeljen :)

Nem kell ezekről a dolgokról mesélni másnak, mert ami nem hétköznapi az már fura...inkább legyen a te titkod, de élvezd :)

2015. szept. 26. 14:46
 3/3 anonim válasza:

Szerintem nincs semmi baj ezzel. Mindenkinek vannak dolgai ,amiket szégyell ,hogy szereteti vagy csinálja.

Hasonlóan vagyok én is egyébként. Szeretek Legozni , vasutazni ,meg néha sátrat is építek a szobám sarkánál.

Azt hiheted ,hogy viccelek ,de nem.

Szerintem azért van ,hogy annyi tizenéves depis és egyszerűen küzd az unalom ellen ,mert már elfelejtették ,hogy a gépen kívül is van élet.

Semmit se viccből mondtam a fentiek közül és remélem ,hogy az idióták miatt egy számodra jó dologgal nem hagysz fel :D

(egyébként meg 1000x jobb dolog ,mint azok a lányok akik non-stop az Árkádban vannak)

16/L

2015. okt. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!