Minden lehetséges! 1et értünk ebben?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó olyan eszmével indulni, hogy minden lehetséges és a lehetetlen nem létezik ? Csak most kezdtem el ezen gondolkodni és azon, hogy mára már annyi előitéletem van nekem is. És ekkor mindig eszembejut, hogy mikor fiatalabb voltam, bizony úgy tekintettem bármire, hogy megvalósitható, lehetséges. Most sem vagyok idős ( 15 éves ), de már megingott bennem ez az eszme. Pedig régebb nem véletlenül lettem első tanuló, nem véletlenül lett a legjobb pasi a sulimból a barátom, nem véletlenül fogytam le 18 kilót úgy hogy még túlsúlyos sem voltam......egyszerűen csak akartam és biztam magamban és persze kizártam azt, hogy lehetetlen lenne. Pedig mai szemmel nézve teljesen reménytelennek tűnt volna az egész....Szerintetek ?2010. márc. 14. 10:29
1/3 anonim válasza:
Azért olyan biztosan van, ami lehetetlen, csak semminek nem szabad így nekiállni, hogy "á, úgyse sikerül". Mint a Mission Impossible című filmben, amikor az egyik alak (neveket nem tudok :D) vázolja a tervet, a másik megkérdezi, hogy ez lehetséges-e, az első azt válaszolja: nem, de mi megcsináljuk.
2/3 anonim válasza:
hát elvileg minden lehetséges, még pl. az is, hogy bekerülsz az amerikai elnök személyes bizottságába, csak hát ugye erre nem sok esély van, enyhén fogalmazva:D, de ettől függetlenül lehetséges:D
3/3 anonim válasza:
Én Így fogom fel:Csak azért ne csináljma meg mert lehetetlen vagy mert semmi esélyem?
"A lehetetlen csupán egy nagy szó amivel a kisemberek dobálóznak,
mert számura könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni önmagukban az erőt a változtatásra…
A lehetetlen nem tény,
A lehetetlen vélemény!
A lehetetlen nem kinyílvánítás,
A lehetetlen kihívás!
A lehetetlen lehetőség,
A lehetetlen múló pillanat!
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!!!! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!