Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok mennyire érdekel...

Lányok mennyire érdekel titeket hogy egy fiú hogy néz ki?

Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 01:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Felőlem lehet buta, ostoba, erőszakos, legyen sok pénze és sok izma.
2015. aug. 30. 02:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az első hozzászólásban irónia van e vagy sem, de mindenesetre nekem nem számít, a belső jobban érdekel. A barátom nem valami helyes, de intelligens, vicces, kedves, hasonló dolgok érdeklik mint engem, szóval imádom:)
2015. aug. 30. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát a nők 98%-át csak a külső érdekli, akárki akármit mond ez így van.
2015. aug. 30. 11:51
 4/6 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki! Bocsika! A nők a gyengédséget és a szeretetet keresik a férfiban, nem biztos hogy ő az ászok ásza külsőre, de ha valaki ad magára, a megjelenésére, nem az fog számítani, hogy mennyire jóképű vagy hogy mennyire kigyúrt. A kisugárzás!
2015. aug. 31. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez nem így van, azt áláírom,hogy általában gyengédségre vágynak és szeretetre, odafigyelésre, bókokra, de az nem igaz, hogy aki nem üti meg egy bizonyos jó kinézetet, azzal is összeállnak. Ezt tapasztalom, én nem vagyok kimondott jóképű, és kimondott erős férfias alkatú, de nagyon érzelmes, kedves, odaadó lélek vagyok, de ez semmit sem számít nekik, mert csak a külsőt nézik. Inkább összeáll a csaj egy erős alkatú, fejre nem szép palival, mint aki véznább, de talán hűségesebb, odaadóbb lenne.

Tényleg azt tapasztalom, hogy sokszor csak a külső számít, de persze a jómód egy másik kategória, épp ma néztem nagyot ismert pénzes srác fejre nem vonzó, de lehet emberileg jó fej nem tudhatom, de nagyon szép szöszi nője van, mondjuk ilyent láttam máshol is.

2015. aug. 31. 20:41
 6/6 anonim válasza:
Kamu az egész hogy csak a belső számit, mert ha pasi tök jó arc de nem ad semmit a kinézetre ott kell hagyni a g*cibe
2015. szept. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!