Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi az az EGY...

Szerintetek mi az az EGY kérdés, amivel legjobban megismerhetsz egy másik embert?

Figyelt kérdés
Nem lehetséges, hogy pont ez az a kérdés? Vagy ti mit tennétek fel, és egyáltalán miről? Értékrendjéről? Vágyairól? Kudarcairól? Mi határozza meg leginkább azt, hogy ki vagy?
2010. márc. 10. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Terhes vagy?
2010. márc. 10. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!

Mi a kedvenc színed?:)

2010. márc. 10. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez: "Ha választanod kellene a családod és a saját életed közt, melyiket választanád?"

1:aki azt mondja, hogy a családja életét az hazudik

2:aki azt mondja, hogy a sajátját az szemétláda de igazat mond

3:és ebből lesz a legtöbb, aki azt mondja, hogy nem tud választani, ezek a sajátjukat fogják választani

2010. márc. 10. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Előző: és mi van akkor, ha valaki nem fél az elmúlástól? Várj kitalálom, az is hazudik :) Mind1, én akkor se félek.

A kérdés nemtom mi lehetne, elég nehéz ügy. Talán az, hogy "Szerinted mik a valódi értékek?".

2010. márc. 10. 15:40
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

ezek szerintem hülyeségek h család meg ilyesmi! én speciel utálom a családom pedig elég fiatal vagyok! a legjobb kérdés h milyen zenéket hallgat ez a legjobb sztem a zene stílus tükrözi a lélek stílusát:)

gondolom én!

13/F

2010. márc. 10. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:

20:05

majd akkor utáld, őket ha már nem hagyják leírni interneten azt, hogy utálod őket, mert addig még suttyomban írogathatsz, tehát biztosítva van számodra a net és az egyedüllét, akkor nincs okod utálni őket, max ha 1 idióta vagy

2010. márc. 10. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:

teljesen normális vagyok :D:D

csak nem csípem őket xd

am jogos

2010. márc. 10. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
világbéke vagy cigánybűnözés???
2010. márc. 10. 22:46
 9/11 A kérdező kommentje:

érdekes válaszokat adtok

kíváncsi lennék mások véleményére is

nincs jó válasz szerintem erre a kérdésre, de örülök ha valaki válaszol és elgondolkodik rajta

köszönöm

2010. márc. 10. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Legegyszerübb,ha megkérdezed ő milyen embernek tartja magát.Ez csak egy ötlet!
2010. márc. 11. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!