Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudnátok 1 jó okot hogy miért...

Tudnátok 1 jó okot hogy miért ne tegyem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a magánéletem egy totális csőd. Megvan mindenem, kivéve 1 dolgot amire a legjobban vágyok még pedig szeressenek. Az eddigi kapcsolataim csúfos kudarccal végződtek, normális nő pedig szóba sem áll velem. Hiába próbálok közeledni, egyszerűen csak végignéznek rajtam. Én egy teljesen átlagos srác vagyok, mindenki azt mondja hogy rendben vagyok, de maximum csak "barátként" tud rám nézni. Nincsenek nagy igényeim, de az a helyzet hogy én már belefáradtam ebbe és úgy érzem már nem tudom folytatni. Sajnos már csak munkából és alvásból áll az életem, ha pedig kimozdulok valahova mindenki csak egy szellemként tekint rám, úgyhogy eldöntöttem vége, ennyi volt.....
2015. aug. 21. 21:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gyúrjál, kondizzál. A nők csak a külsőt nézik.
2015. szept. 16. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!