Mért van az, hogy én akkor élek igazán amikor eljön az este?
Figyelt kérdés
Egész nap csak így elvagyok magammal, sportolok, kint vagyok a szabadban, írogatok, olvasgatok, teszem a dolgaimat, elmegyek a városba stb. De fáradtan is érzem magam, néha rosszul is, alig eszek, alig iszok napközben. Ilyenkor 8 körül kezdek feléledni, megjön az étvágyam, megiszok egy 1,5 literes innivalót filmezés, gépezés közben. Rágcsálok valamit. Teljesen jól érzem magam, fel vagyok ilyenkor dobva. Úgy éjfél körül fogat mosok, elrendezem magam, aztán 1-ig még csinálok valamit, és lefekszek. Sokszor még hajnali 2 után sem tudok elaludni, fekszek és nem alszok el, nem vagyok fáradt. Délelőtt 10 körül fekszek, tehát 8 órát szoktam aludni, ritkán 9-et. Ez vajon miért van? Az elmúlt egy hónapban csinálom ezt, és nagyon zavar, hogy nem tudok tenni ellene. Mit csináljak?2015. aug. 19. 19:52
1/5 A kérdező kommentje:
*délelőtt 10-kor kelni szoktam, bocsánat a hibáért.
2015. aug. 19. 19:55
2/5 anonim válasza:
Változtass... kelj reggel 6kor fekudj le este 10 11 kor es legalabb lesz napkozbe eletkedv..
3/5 A kérdező kommentje:
Hiába fekszek le korábban, nem bírok előbb elaludni.
És hiába kelek korán, akkor se leszek estére fáradt :/
2015. aug. 19. 20:09
4/5 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, mint Te. Fogalmam sincs, mi az oka.
Próbáltam 2 héten át a "normális" napirendet, de nem végig szenvedtem és ugyanúgy nap közben voltam fáradt és még holtfáradtan is este éledtem fel.
Mára általában iskola vagy munka után alszom egyet, így este tovább tudok kényelmesen fent lenni! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy más is van így ezzel :)
2015. aug. 19. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!