Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Keresztény (főleg) fiúk....

Keresztény (főleg) fiúk. Hogyan tudom elérni hogy ne maszturbáljak? --egy karizmatikus gyülekezetből--

Figyelt kérdés
Mindjárt 17 leszek, de már évek óta küzdök a maszturbáció ellen, sikertelenül. Már kértem Isten segítségét többször is de nagyon ritkán. (Egyszer kérem, aztán nem, és megtörténik. Bűntudatból megint kérem, aztán megint nem, és megint megtörténik.) Akik már leküzdötték, mit ajánlotok? Mit tegyek máshogy, vagy miben változzak és hogy? Nagyon kéne a segítség!!!
2015. aug. 15. 01:14
 1/4 anonim válasza:
Ismètelgesd magadban a 10 parancsolatot! Az majd segít!
2015. aug. 15. 01:59
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
2015. aug. 15. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell semmit sem elérned!Az önkielégítés magában nem bűn.Nem kell mondjuk naponta csinálni,de a te korodban ez teljesen természetes!Ha Isten úgy akarta volna,nem lenne jó senkinek egyedül,ha magának csinálja.Akik meg itt azt írják,hogy ez bűn,meg a pokolra fogsz kerülni stb,azok is csinálják vagy csinálták a te korodban.Isten sokkal elnézőbb és megbocsájtóbb mint az emberek nagy többsége hinné! 25/F
2015. aug. 16. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

A maszturbálás NEM bűn!

Én amikor vallásos voltam több ,mint 5 hónapig (vagy többig) nem vertem.

És lettek is gondjaim belőle...

F

2015. aug. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!