Hogyan ismerhetném meg magamat?
Figyelt kérdés
Rájöttem hogy nem is tudok magamról szinte semmit.Vannak tippjeim hogy milyen vagyok de nem vagyok benne biztos hogy tényleg ilyen vagyok.Nem tudom mi alapján kéne magamat megítélnem.2010. márc. 7. 23:55
1/7 anonim válasza:
Töltess ki magaddal egy tesztet??
2/7 anonim válasza:
Mégjobb: olvasd el a horoszkópod !
3/7 anonim válasza:
00:06-ra ne hallgass
Ez egy baromság. Mikor az emberek elolvassák a horoszkópjukat, akkor téves önképet képeznek.
4/7 anonim válasza:
Beszélgessetek sokat. :)
Viccen kívül: emlékezz vissza a gyerekkorodra, elemezd a viselkedésedet, kutass a gondolataid között. Beszélgess a barátaiddal, ha fiú vagy, tegyél szert pár (érett gondolkodású) lány ismerősre - összehasonlíthatatlanul értelmesebben lehet velük beszélgetni lélek-témáról, mint a pasik legelslegnagyobb részével. És nem kell magad megítélned, egy reális önkép elég.
5/7 anonim válasza:
Idővel, amit megtehetsz hogy sokat jársz emberek közé, sport, szakkörök...
6/7 anonim válasza:
00:44: Beszélgetnél velem, hogy jobban megismerjem önmagam? Emailben gondoltam..
7/7 anonim válasza:
olvass önismereti, életvezetési könyveket, tanulj pszichológiát, szociológiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!