Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon nem bírom a meleget...

Nyuszomuszo001 kérdése:

Nagyon nem bírom a meleget miért van ez?

Figyelt kérdés
Állandóan amikor amikor ki megyek a levegőre 10perc se kell és már rosszul leszek mitől van ez?vagy miért?
2015. aug. 4. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert nem muszáj bírnod. Nehéz ez mindenkinek, csak sokaknak nincs választása.
2015. aug. 5. 11:08
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, én imádom a meleget. Sokkal jobb, mint télen a hideg, amikor mindenki fázik, mindenki beteg, mindenkinek minden baja. Én telente a nagy hidegtől sokkal többet szoktam szenvedni, mint a nagy melegtől nyaranként.
2015. aug. 5. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Tele az ország ilyen puhányokkal... Szicília meg a hasonló helyek már rég kihaltak volna, ha ott is fel akarná dobni mindenki a talpát egy kis melegtől.
2015. aug. 5. 18:02
 14/18 anonim ***** válasza:
A legjobb,itt a tetőtéri 32-33 fok.De inkább ilyen legyen,utálom a telet,mindig csak betegeskedés,gyengeség,fűtés számla fizetés.Érdekes,a tél miatt nem szenved soha senki.
2015. aug. 5. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Én sem a nagyon hideget, sem a nagyon meleget nem bírom elviselni. A optimális hőmérséklet számomra 20 és 30 fok között van, ha ezen kívül esik, akkor már rosszul érzem magam.
2015. aug. 6. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:

1,Mert azt hiszed,hogy nem bírod a meleget és már előre félsz tőle,mi lesz ha kimész:)

2,Mert nagy benned az empátia a többi meleget utáló emberrel szemben.

3,Mert a nagy meleg hatására a benned lévő gázok kitágulnak és ... szóval ..

4,Titokban hőfok rasszita vagy.

2015. aug. 6. 16:23
 17/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, sajnos én is ugyanígy vagyok a meleggel. Épp most kerestem rá a neten a dologra és ezt a cikket hozta fel. Én most 29 vagyok és a 30 fok feletti meleget nagyon nem bírom :( Eléggé megijedtem a minap mert munkahelyen légszomjamvolt, hazafelé jövet pedig majdnem elájultam :( úgy érzem, mintha egy belső vészjelzőm kapcsolna be nálam meleg hatására... Dokihoz szerintem felesleges ezzel menni, úgyse tud az emberrel mit kezdeni (szerintem), max elmondja, hogy sok sok víz, árnyék, ki ne tedd a lábad a melegben.
2018. júl. 30. 17:10
 18/18 anonim válasza:
a #13/17esnek meg épp csak annyit kívánok, élje át és tapasztalja meg, amit mi elszenvedünk :D :D
2018. júl. 30. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!