Probléma! Mit tegyek?
Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád...
Bajod nem lehet, nem tudom, hogy sokat segít-e, de egy próbát megér
lehet azért mert orr hangon beszélsz!
Nekem kivették az orrmandulám e miatt és mondhatom semmit sem javított a helyzeten! Sőt azóta némi beszédproblémával is szembesültem. Amit én személy szerint észre se vettem, de ahogy új környezetbe kerültem sokat megjegyezték, hogy olyan furcsán mondom ki az SZ betűt. Hát tökéletes.. Itt elhatároztam senki véleményére nem vagyok kíváncsi, ha valami nem tetszik lehet hátat fordítani és el slattyogni valahova máshova!
Ne foglalkozz mások véleményével. És azok a férfiak akiket körülmetéltek azok meg simán kidobták a magas C-t mégsem szégyenkeztek! Ott van Vásári André, a szüleivel is megromlott a viszonya mert ilyen nőies.. Hát a szülei helyébe én ástam volna el magam.
Komolyan ne foglalkozz senkivel! És ha eddig nem zavart akkor ha nem figyelsz oda később sem fog!
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!