Miért vagyok ilyen nyomorult?
Akkora senkinek erzem magam. Az egesz ugy indult, hogy szuleim fiut szerettek volna (elvileg), de aztan lany lett, en, es mamam meg nenem nevelt mikor kicsi voltam. Utana rendesen anyuek. Iskolaban sosem tudtam baratokat szerezni, tul felenk vagyok,.es ugy ereztem h sehova sem vagyok valo. Csaladban mivel anyumnak 3 novere volt, sok gonchoz jutottam. A regi ruhakat hordtam ahogy most is azt teszem. Tesom mindig kapott uj cuccokat akarmilyen dragan is (fiu, 4 evvel fiatalabb). Mondvan, hogy neki.valok nincsenek. Hetedikben nagynenemtol kaptam telefont. Mindig azzal nyaggattam anyut hogy gepet akarok, de azota sosem lett. Nincsenek barataim, ezert egy fiut akartam magamnak (pasit), neten keresgettem es talalkoztam parral, de nem tetszettek. Egy megmaradt kozuluk baratnak, aki mindig azt mondta, h milyen szep vagyok, stb. Ezzel ellenben osztalytarsam (fiu) a suliban mindennap kozli velem, hogy milyen ronda vagyok. A kozepsuliban..nagyon felenk vagyok.es magamra maradtam. 2 eve lett itthon sajat szobam, de anyu rendezte be, es nekem nagyon nem tetszik. .. Mert hogy "ez az o lakasa". Ha vmi nem.tetszik koltozzek el. Sokszor apuval a szemembe mondjak h azert nincsenek barataim, mert egy idiota vagyok, es tanulni se tanulok jol... Rettegek a szeptembertol mert rosszabb lesz es bantani fognak. Mit tehetek?
Sajnalom hogy ilyen hosszu. Koszonom annak aki elolvasta

Az osztálytársad egy bunkó, ne vegyél róla tudomást. Ő attól érzi jobban magát, ha olyat alázhat, akitől amúgy sem vár retorziót, mert ahogy írod félénkebb típus vagy. Egyszer rúgd jól tökön az osztály előtt, hogy kinevessék.
Én is ismerek olyant, aki helyett fiút szerettek volna. Sajnos ez valamilyen szülői defektus, amire elenyésző az esély, hogy megváltozik az idővel. Bízz a jövőben, azért tanulj jól, hogy megmutasd hogy ki tudsz közülük emelkedni és idővel költözz el tőlük, amint lesz rá lehetőséged, mert nem hiszem hogy meg fognak változni és ha velük maradsz, akkor csak arra fogsz tudni gondolni, hogy úgysem érheted el a céljaidat.
Egyébként ha van már egy fiú akinek tetszel, akkor olyan ronda nem lehetsz, hogy senkinek se kellenél... és miért ne lehetne több is majd a jövőben, olyan aki neked is bejön?

Az osztálytársaiddal ne foglalkozz a maguk szegénységi bizonyítvámyát állítják ki azzal hogy piszkálnak.
Hidd el lesz barátod is (fiu) csak még vársz a tökéletesre. Nem a ruha teszi az embert :). A szüleiddel sajnos nem igazán tudsz mit kezdeni, sajnálom :(. Barátokat/barátnőket nem is annyira kell keresni ha lesz egy igazi barátod akkor már nyert ügyed van :) Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!