Milyen a jellemed? Tudom hogy nehéz leirni, de én megprobálom.
Figyelt kérdés
Hideg, antiszoiális, csöndes. Nehezen nyilok meg. 18/F2010. márc. 6. 10:05
11/16 anonim válasza:
bunkó,hideg,csendes,visszahúzódó,álmodozó
12/16 anonim válasza:
Visszahúzódó, magamnak való, barátságos, kedves, nyílt. Olykor antiszociális, olykor barátokat keresek. Néha azonban kifejezetten agresszív vagyok és hidegvérű, ha úgy kívánja a helyzet. A külső énem kedves, alkalmazkodó, de belülről agresszív, hideg, rideg, kemény is vagyok, szentimentális, érzékeny, és valahol legmélyén a szívemnek szeretetreméltó vagyok, és őszintén tudok szeretni. Csak ez utóbbival könnyű visszaélni, ezért őrzöm oly mélyen. Rengeteg típust hordunk magunkban. 24L
13/16 anonim válasza:
Kaméleon típus vagyok, álarcot viselek mások előtt, és ha valaki árt nekem azt jól hátbatámadom, hűséges vagyok, álmodozó, türelmetlen, ambiciózus, jó az empatikus képességem, segítőkész vagyok.
14/16 anonim válasza:
Szexmániás, kicsit önbizalom hiányos, szeretetéhes, segítőkész, udvarias, könnyen barátkozó, hamar meg lehet bántani, szerelemben túlzottan odaadó, féltékeny, kombinálós(ez az önbizalomhiány miatt van), nem hangulatember. 25/F
15/16 anonim válasza:
Nagyszájú, önző, egoista, ellenszenves, depressziós, teli komplexusokkal, ítélkező, aki fél az ítéletektől, szeretethiányos.
17/L
16/16 anonim válasza:
optimista,hűséges,segítőkész,makacs,önfejű,büszke,kedves,
olykor rideg és érzéketlen, intelligens, humoros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!