Mi a véleményetek rólam?
Kedvenc színem: kék
Nem szeretem a.rózsaszínt
Szeretem az autókat,motorokat ,(a szoba tele van ilyen poszterekkel stb.)repülőket, helikoptereket,nagyából mindent ami fiús! 11/L
A válaszokat előre is köszönöm !
Ez alapján? Semmi.
Ha a sztereotípiákra, és az általánosításra hallgatnék, azt mondanám, "fiús" vagy, de szerintem egyáltalán nem vagy az.
Ki mondja meg, hogy a kék fiús szín? Ez egy ordas baromság. Egy szín nem lehet "fiús" vagy "lányos" egy szín az csak egy szín. A rózsaszín sem lányos. Csak mert ebben az eltévelyedett, feje tetejére állt társadalomban az idióta emberek meghatározták, hogy melyik szín melyik nemet képviseli, ez semmi ténylegeset nem jelent. Arra a kérdésre, hogy miért fiús a kék, nincs válasz. Egyszerűen nem tudod megindokolni, hogy egy színben mi lehet fiús. Ilyen nincs.
Az autós-motoros dolog férfiakhoz kapcsolása is egy egyszerű sztereotípia. A sztereotípiáknak sokszor nincs is valóság-alapjuk, egyszerűen csak kialakulnak. Jobb nem is foglalkozni velük.
Hogy mi a véleményem rólad? Egy olyan leányzó vagy, aki szereti a kék színt, nem szereti a rózsaszínt, és érdeklik az autók.
Mindez nem számít, mert ha tapintatos vagy, jó szándékú, és nem rabolsz ki védtelen öregasszonyokat a buszon, akkor senkinek semmi gondja nem lehet veled. Ha viszont gyengébbeket bántalmazol, és kigúnyolod a kisebbeket, akkor kedvenc színtől függetlenül nem leszel szimpatikus. Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!