Azt hiszik sokan hogy roma vagyok pedig nem! Mit tegyek?
Ezen kellene legkevésbé agyalnod. Ha a romák legtöbbször negatív megítélése miatt nem szeretnél hasonlítani az alkalmi erősebb bőrszíned révén rájuk,akk ne napozz annyit,vagy illatozz és csillogj naptejjel és sapkával az utcán.
Komolyra fordítva próbáld meg eloszlatni a negatív képzelgéseiket a viselkedéseddel,és életmódoddal. Aki pedig közelebbről ismer az tudni fogja ki és mi vagy.
Másrészt a negatív figurákat,akik bőrszín alapján ítélkeznek kerüld el. Semmi keresnivalód köztük,ha értelmes ember akarod váljék belőled.
Nem azért fognak szeretni,mert fehér vagy,hanem a jellemvonásaidért,a személyiségedért,azért,ami és aki vagy.
Rám is sokan hitték hogy az vagyok főleg amikor kisebb voltam fehér vagyok, de sötétbarna hajam van és a szemem is barna,pajesz :D illetve elég markáns vonásaim vannak,már lesz*rom ki mit hisz.
Akinek nem tetszik be lehet kapni, nem tehetsz arrol hogy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!