Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azt hiszik sokan hogy roma...

Azt hiszik sokan hogy roma vagyok pedig nem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az van hogy én nyáron nagyon gyorsan lebarnulok és ez télig így marad és sokan azt hiszik cigány vagyok pedig nem :( barna a hajam 1. ok hogy nem lehetek az mert a legtöbbnek fekete a haja és barna a szemem de, mégis néhányan azt hiszik. :C 14/F

2015. júl. 20. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Miért baj, hogy azt hiszik roma vagy?
2015. júl. 20. 00:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a lányok is elfognak távolodni tölem meg új suliba is megyek nem tudom mit fognak gondolni :S
2015. júl. 20. 00:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt ha csak nyáron vagy ilyen barna, akkor télen rájönnek majd, másrészt lehet, hogy még nem, de később örülni fogsz, hogy nem olyan lányt szereztél magadnak, akinek ez számít.
2015. júl. 20. 03:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Dik,menő csávó vágyol
2015. júl. 20. 05:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezen kellene legkevésbé agyalnod. Ha a romák legtöbbször negatív megítélése miatt nem szeretnél hasonlítani az alkalmi erősebb bőrszíned révén rájuk,akk ne napozz annyit,vagy illatozz és csillogj naptejjel és sapkával az utcán.

Komolyra fordítva próbáld meg eloszlatni a negatív képzelgéseiket a viselkedéseddel,és életmódoddal. Aki pedig közelebbről ismer az tudni fogja ki és mi vagy.

Másrészt a negatív figurákat,akik bőrszín alapján ítélkeznek kerüld el. Semmi keresnivalód köztük,ha értelmes ember akarod váljék belőled.

Nem azért fognak szeretni,mert fehér vagy,hanem a jellemvonásaidért,a személyiségedért,azért,ami és aki vagy.

2015. júl. 20. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Légy pozitívabb,és nevetgélő típus. Ezzel a hülyeséggel pedig ne foglalkozz.
2015. júl. 20. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátom roma de fajgyűlölő :D Aki azt mondja rá hogy cigány azt megcsapkodja
2015. júl. 22. 00:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Rám is sokan hitték hogy az vagyok főleg amikor kisebb voltam fehér vagyok, de sötétbarna hajam van és a szemem is barna,pajesz :D illetve elég markáns vonásaim vannak,már lesz*rom ki mit hisz.

Akinek nem tetszik be lehet kapni, nem tehetsz arrol hogy nézel ki.

2020. jún. 19. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!