Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon lehet WI-FI nélkül élni?

Vajon lehet WI-FI nélkül élni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 16. 13:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Ha azt hiszed, ez jó irány, akkor jó ostoba vagy. Máris érezhető, hogy az "Y" generáció milyen fokú minosegbeli romlason ment keresztül.
2015. júl. 18. 09:43
 12/19 anonim válasza:
Képtelenség nélküle élni. 😂😍
2015. júl. 19. 08:15
 13/19 anonim válasza:
47%
Igen ez kell nekünk! Mondtam is a lányomnak,hogy az ő unokájának már jó lesz, mert egy fa tetején fog élni, és elindulhat a fejlődés útján. Két végtelen dolog létezik a világűr és az emberi hülyeség.
2015. júl. 19. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet, ha van vezetékes net :)
2015. júl. 19. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem itt Wanncsi nem első sorban a wifire gondolt hanem magára a netre.

A válasz pedig ma már nem lehet élni nélküle és ez nem a jaj imádok az FB-n logni féle hülyeség. Hanem maga a munka kérdése is. Ma már szinte minden online megy.

Elmész egy állásinterjúra és ha nem tudsz v mi minimális informatikát. Akkor nem lesz túl sok lehetőséged.

De ott a tanulás is már kezdik bevezetni az elektronikus naplókat. Felső oktatásba nem tudsz menni Neptun nélkül tehát kell otthoni net.

Vizsgák felvétele....de nekem volt konkrét online vizsgám is.

Meg ha venni akarsz v mit abban is segít. Nem kell személyesen bejárnod X tucat boltot hanem kiválasztod ami kell és kész.

És nem csak a Redtube-t lehet nézni egész nap pont ugyanúgy nézhetsz ismeret terjesztő filmeket. Tudományos cikiket, híreket...

Maga a PC és a Net egyesit mindent nincs már szükség tv műsorra v rádióra ezek már online is foghatok arról nem beszélve h rengeteg dolog van amit net nélkül képtelenség lenne megszerezni.

Magát a wifit egyébként én ritkábban használom 1X 2 X / év a húgom szokta ha itthon van.

De ha arra vagy kíváncsi h milyen az élet net nélkül illetve mi lenne ha az emberek nem jutnának hozzá.

Javaslom nézd meg a netadó ellentüntetéses videokat.

Pont ezt mondtam anyámnak h ha lesz itt valami lázadás az tuti h a net hiánya miatt ki fog törni.

Mer mi van nem eszel 1-2 napot na puff fogysz pár kilót van tea meg kávé. De ha 2 napig nem tudsz nettezni.

Hát most mondjam azt h ismerek olyat aki az asztalt öklel verte miközben azt orientálta h NINCS NET !!!!

Másik haverom pedig még 1 órát se bír ki az S3-ma nélkül és állandóan nyomja.

Szóval ma már ez pont olyan szükséglet mint a kenyér v a tej. V csöveseknek a pálesz.

De még ők is netteznek biztosíthatlak. Háza nincs de FB-je van.

Aki szerint meg a net hülyeség javaslom menjen Észak-Koreába na ott nem lesz ezzel gond, Kim Dzsongun csak rátok vár majd lehet neki vigyorogni.

Ébresztő a világ előre megy nem vissza !!!

Bár itt agyilag egyesek még a Kádár rendszerben élnek.

Ha meg zavar a net ne használd nem kötelező.

2015. júl. 20. 00:22
 16/19 solking válasza:
Persze. Sőt! Áram és gáz nélkül akár egy barlangban is meg lehet élni. Őseink is 30 ezer éve így éltek. Nem sokáig, de éltek.
2015. júl. 20. 07:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha a netre gondolsz sztem már szerves része a társadalmunknak. A 90-es években jött be? A közepén talán?

Elterjedni komolyabban pedig a 98-as és 2000-res gépekkel terjedt el komolyabban,ahogy a számítógép is egyre fejlődött,és felhasználási területét tekintve is egyre nagyobb tért hódított.

Megélni meglehet,csak kisebb mozgástered lesz. Ha az egész világra érted,és átmenet nélkül megszűnne tartósan a net,az rosszabb lenne,mint a soron következő gazdasági válság.

2015. júl. 20. 22:28
 18/19 Andracsik Tamás válasza:

Nos Wifi nélkül kisebb az esély a betörésre. Erre nem gondol a drágalátos ifjuság meg a szülei ?

Vezetékes és kész. Bármikor kihúzhatom, ha pl. látom hogy valaki piszkálja a gépemet kívülről.

Nem kell a vezetéknélküli kapcsolat és kész !!!!

2015. júl. 22. 06:13
 19/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek nem a lába fáj! Egy nagyon jo és hasznos tanács , menj és vizsgáltasd ki magad! De csak addig amíg érdes!
2015. júl. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!