Mit tegyek, ha nem szeretnek a szüleim?
Anyám nem engem szeret, hanem azt, hogy van aki levigye a szemetet, lemenjen a boltba, elhozza a gyereket az óvódából stb.
Apám nem törődik velem és megse mondja miért...
Nevelő apámnáél látok egy kis reménysugarat, de az is halványúl...
1 hét alatt odáig jutottál, hogy feldarabold őket?
Más nincs akitől szeretet kapj, pl barátnőd?
És te mit tettél azért, hogy a szüleid szeressenek, barátaid legyenek?
Tudom örök szöveg, de tényleg nagyon kevés dolog van a világon, ami magától jön.
Igazából semmit nem tudsz csinálni,ha nem szeretnek.Lehet,hogy szeretnek,csak nincs idejük rád.
Az én szüleim soha nem szerettek engem,mert nem fiúnak születtem.Mintha erről én tehetnék.Kiskoromban mindig lepasszoltak valakinek,tavaly nyáron pedig még csak fel se hívtak,mikor 1 hónapig nem mentem haza.Amikor hazamentem,le se szidtak,az egészet elintézték egy "szia"-val.12 éves koromban megmondták,hogy nem szeretnek,ami rosszul esett,pedig már rég rájöttem.Megtanultam ezzel élni.Lehet,hogy csak túl elfoglaltak a szüleid,és szeretnek.
16/L
Ha meg van mindened,ne menj el.Én a helyedben elmennék egyetemre,és beköltöznék egy koleszba.Én ezt fogom tenni 2 év múlva.
14:53 voltam.
Mi az hogy fel darabolod a szüleidet?
Ezért nem szeretnek Te állat!
Hát szerintem szeretnek, de miért miket csinálnak?
Nyugi és legyen önbizalmad, beszélgess velük hogy mondják el mit nem szeretnek benned és ilyesmi..Én egyszer úgy éreztem hogy nem szeret az anyukám és mondtam neki hogy anya szeretsz engem? És azt mondta hogy ilyet hogy lehet kérdezni, persze hogy szeretlek! Vagy talán dolgoznak a szüleid és nincs idejük a családra, vagy nem tudom..:S
De legyen önbizalmad biztos vannak barátaid, menj el bulizni vagy msn-ezz mint ahogy én szoktam:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!