Gáz ha valaki szív?
Figyelt kérdés
Alkalmanként használ növényi származékokat, napnak napján vöröses izzó szemekkel bambul az emberekre. Nem bánt senkit, nem cinkel senkit, mégis szóvá teszik és kellemetlenül érzi magát.2015. júl. 2. 22:13
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy miért használja. Ha valaki azért, mert jó érzéssel tölti el, egy kicsit elmenekül a világ elől, de amikor nincs beállva akkor nem azon kattog, hogy be kéne már tépni, akkor szerintem nincs baj. Persze ez csak az én véleményem, de szerintem aki tép mértékkel, nem árt senkinek, de magának örömet okoz ezzel, és tudja, hogy hol a határ addig nincs baj. De ha valaki a problémái elől menekül a szerekbe, az szerintem rossz, gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!