Mit szerettek abban hogy lányok/nők vagytok?
Sokkal körülményesebb?
Bár nem menstruálunk, de a gyerek a mi felelősségünk is, még ha nem is hordhatjuk ki. (Ha más nem, a gyerektartás.) Nemi betegségek a férfiakat is veszélyeztetik. A férfiaknak is jól kell kinéznie, rengeteg (ismétlem, RENGETEG) társadalmi elvárásnak kell megfelelnünk. Munkában való elhelyezkedéskor ti gyakran visszaéltek a testi adottságaitokkal, mi nem tudunk (nem kell letagadni). Munkában tőlünk sokszor nagyobb teljesítményt várnak el. Emellett nekünk kell sokszor eltartani a családot. Sokkal kevesebb kitartott férfi van, mint nő. Az illem is kivétel nélkül a nőknek kedvez, ahogy a jogrendszerünk is. Nők ugyanazon bűnökért kevesebb büntetést kapnak. Gyerekelhelyezés szinte mindig a nők javára dől el. Bántalmazás, családon belüli erőszak esetén, ha férfi az áldozat, nem fordulhat senkihez, mert kinevetik, nem igazán foglalkoznak vele. Stb, stb...
Maradjunk annyiban, hogy nektek is néha szar, meg nekünk is. Nem kell itt mártírkodni, meg mutogatni, hogy "jaj, nekik milyen könnyű", amég nem ismered a másik oldal problémáit. Ja, de honnan is ismernéd, mikor a férfiakba azt nevelik, hogy legyenek kemények és fojtsák magukba, oldják meg.
Szerintem sem nehezebb. Bár amikor rajtam van a havibaj, én is kiakadok néha, hogy ez milyen igazságtalan :D de amúgy annyira nem vészes.
És én sosem úgy fogtam föl, hogy jól kell kinéznem, hanem úgy, hogy nézhetek ki jól! Hordhatok magassarkút, sminkelhetek - ezekkel egy csomót lehet javítani a külsőn. A férfiaknak pl. ez nem adatik meg, ha nem elégedettek a fejükkel akkor nem igazán tudnak mit csinálni.
Meg a menstruáció is fölfogható úgy, hogy egy adag véred "kicserélődik", gyakorlatilag tisztul vele a szervezeted, és ez az egyik fő oka annak, hogy a nők átlag várható élettartama magasabb.
Szeretek nő lenni, főleg azért, mert szeretek nőies lenni. :))
1. Sokkal hosszabb ideig van orgazmusom, mint a férfiaknak.
2. Szebb vagyok, mint a férfiak.
3. Egy nőnek sokkal többet elnéznek, mint egy férfinak.
4. Kicsit kilátszanak a melleim, és már akárhova fölvesznek dolgozni.
5. Sokkal hamarabb le tudok feküdni 5 sráccal, mint ahogy egy srác le tudna feküdni 5 lánnyal.
6. Meleg nőket jobban elviselik, mint a meleg férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!