Keverem a jobb és a bal oldalt. Ez baj? Mi az oka? Balkezes vagyok.
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 18:39
11/13 anonim válasza:
Szia! Nyugi! Én is balkezes vagyok és nem tudom te milyen szinten kevered a dolgokat. Én pl ha egy könyvet olvasok és megjegyzem bal vagy jobb oldalon tartottam, másnap biztos hogy ez ellenkezőre emlékszem. Aerobicon sem igazán tudok a többiekkel mozogni, mindig ellentétes irányban csinálom. Ha valamiről kérdezik h bal v jobb akkor gyorsan elképzelem melyik kezemmel nyúlnék egy bögréért és így gyorsan rájövök melyik is a bal kezem :)És már jogsim is van és nem okozok tömegbaleseteket... Ne aggódj emiatt!
12/13 anonim válasza:
hat figyike ha vizualis a memod akkor.ragassz a kezedre 2 cetlid amin az van h jobb -ball ragasszd a jobb kezedre a jobbost a ballra meg a ballt. es akkor nezd sokaig 2-3 percig aggyal..marmint h komolyan arra koncentralsz.es amikor leveszed akor konnyebb lesz egyebkent ha gondolod rakj a felirt szoveghez valami jelet dekoracio kent mert konnyebb lesz megjegyezni.:D
sztem csinald ezt.
13/13 anonim válasza:
ha jol tudom, ez egy betekség. diszklekszia a neve. de nem tenném rá az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!