Miért hazudozok?

Figyelt kérdés
Azon találom magam, hogy akárkinek monmdok egy történetet kis csavarokat teszek bele, meg a való életbe is sok dologról hazudok. De senki nem jön rá soha. Hogy tudnám abbahagyni?
2015. jún. 26. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ilyet mindenki csinál
2015. jún. 27. 15:48
 2/6 Katababa050510 válasza:
Nem tudom de szerintem azért mert nem bízol meg azokban akiknek meséled.
2015. jún. 29. 09:00
 3/6 justaboutto ***** válasza:
Ilyeneket mindenki csinál szerintem és amíg nem ártassz senkinek ezzel, addig nem is baj.
2015. jún. 30. 15:14
 4/6 anonim válasza:
Szerintem is. igaza van az előttem írónak. nyugodtan csinálhatsz ilyen " apró kis csavarokat" ha nem ártasz vele senkinek... ha meg mégis történne ebből adódóan valami kis veszekedés vagy valami ilyesmi akkor szerintem kérj bocsánatot az illetőtől és mond meg az igazat. (én is szoktam ilyeneket csinálni a barátnőimmel való beszélgetésnél és ugyan ez a "stratégiám"-megmondom az igazat.)
2015. júl. 15. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
na meg a legjobb sztorik sem 100%-ig igazak :D
2015. júl. 15. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudatos lépéseket kell tenned, ha abba akarod hagyni a hazudozást. Kezdd azzal, hogy magadhoz legyél mindig őszinte. Ha mondasz valamit, utána gondold végig, hogy igazat mondtál-e. Ha becsúszott valami hazugság, tudatosítsd magadban, hogy ez hazugság volt, és döntsd el, hogy nem akarsz hazugságokat mondani a továbbiakban, harcolni akarsz ellene.

Egyébként a párkapcsolatod halálra van ítélve (a leendő, ha még nincs), ha nem gyógyulsz ki belőle. Hazug emberrel hosszú távon nem lehet együttélni normálisan.

2015. júl. 17. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!