Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha meguntam mindent, mit tegyek?

Ha meguntam mindent, mit tegyek?

Figyelt kérdés
jelenleg 20 éves vagyok, melózok. Van pénzem, van motorom, van 2 csini barátnőm, megvan mindenem barátaim minden amire csak szükségem lenne. semmiben nem találok örömöt, semmihez nincs kedvem,se motorozni, se szexelni, se kirándulni, se semmi, nincs célom,nincsenek álmaim. szerintekek kiégtem? vagy mi lehet a probléma?
2015. jún. 14. 16:32
 1/4 A kérdező kommentje:
az ember halad előre.. előre.. mi értelme van? hova fogunk kijukadni? ha az élet folyamatos harc,küzdelem, a jóért, a jóbbért... több pénz, nagyobb kocsi, nagyobb lakás, jobb színvonal, mindek? hahár megvan a jó, és nemkell tovább küzdeni mert elért mindent az ember amit akart.. hogyan tovább?
2015. jún. 14. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, hogy ilyen korán feltetted ezt a kérdést. Más emberek átdolgoznak egy életet amíg eljutnak a felismerésig, hogy mindez hiábavaló volt, és a megtermelt javak nem boldogítanak hosszútávon.

A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de az már jó eredmény, hogy feltetted magadnak.

2015. jún. 14. 16:48
 3/4 anonim válasza:
úgy tűnik lelkileg vagy szomjas...
2015. jún. 14. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Elértél mindent amire szükséged volt, a legjobb idő hogy a legőrültebb álmaidnak élj.
2015. jún. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!