Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az nagyon gáz ha megvertek?

Az ön kérdése:

Az nagyon gáz ha megvertek?

Figyelt kérdés

ugy volt hogy pofázgatott az eggyik ismerősön nekem természetesen visszaszólogattam és aztám rám ír facebookon hogy játsuk le

nem vagyok beszari és belementem ...

találkoztunk és nem is birtam meg ütni csak kaptam és ott volt egy csomó ismerősöm és mindenki csak nézett én meg le vagyok törve mert szerintem szégen hogy ki álokk és csak kapok :(

2015. jún. 5. 09:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
10es nagyon nagy ostobaságoz írt..fegyvert? Inkább üssön ki, mint hogy leszúrd vagy eltörd valamilyét viperával... Szerintem nem gáz, kiálltál magadért, ez becsülendő. A vége nem sikerült jóra, pár év múlva te is csak röhögsz rajta egyet.
2015. jún. 7. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy elnézem segghülye itt mindenki. Mi a francnak mentél el? Egyáltalán miért vannak ilyen ismerőseid? Úgy megszakítanám az ilyenekkel a kapcsolatot mint a huzat. HA a csávó verekedni akar jöjjön el hozzád ő egymaga, ne egy csomó ismerőssel. Gyáva féreg volt a gyerek, te meg bátor, ez becsülendő. DE inkább hagyd a fenébe.
2015. jún. 7. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 1v1-be tolták, csak nem tudsz szöveget értelmezni.
2015. jún. 7. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:
11-es ha mazoista vagy akkor veresd csak szét magad... de van aki ki mer állni magáért
2015. jún. 9. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:

#12 1v1-be tolták, csak nem tudsz szöveget értelmezni.

NEm mondanám, mivel azt mondta hogy az ismerősei is ott voltak. Ha normális és fer küzdelem lett volna nem mennek oda ismerősök és nem inzultálják, annak ellenére hogy csak ketten verekedtek akkor is zavaró tényező.

Ahogy látom ide csak ilyen kis 15 éves nagyképű csíra gyerekek jönnek. Előjöttök a songokuval meg a fegyverrel, meg a küzdősporttal, atyaég! Normális ember az ilyen hulladékokat mint ez a csávó messziről elkerüli és nem a facebookon lóg egész nap. Hülye az aki elmegy verekedni, sőt mi több, hülye az aki ilyen emberekkel létesít bármely nemű beszélgetést.

2015. jún. 13. 22:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Menj el bokszolni, akkor majd nem fagysz le.
2015. jún. 14. 22:13
 17/17 anonim válasza:
Szerintem elég primitív, hog, csak így tudtátok lejátszani... Normális emberi módon nem tudtok konfliktust kezelni
2017. jan. 22. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!