Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért álmodom mostanában,...

Miért álmodom mostanában, hogy férfi vagyok?

Figyelt kérdés
A legfurcsább, hogy az álmomban sosem tartom furcsának, hogy pasi vagyok, valahogy teljesen természetes. Sőt, múltkor azt álmodtam, hogy együtt vagyok egy nővel, és akkor is pasi voltam. Ez miért lehet? Pedig heteró vagyok, és nem is vonzódom a lányokhoz...:) 18/L
2010. febr. 26. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

":D Ezt valahogy kitaláltam:D Ezért (is) inkább maradnék csaj, legalább nem ez tölti ki a szabad perceim...:D"

Most azt akarod velem elhitetni,hogy a lányoknak sose jár a szexen az eszük?!:D

2010. febr. 26. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem biztos jó nő vagy:)
2010. febr. 26. 15:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy sosem;) De az biztos, hogy annyit nem, mint a srácoknak. Már röpke 10 perces álombeli pasiságomban is éreztem, hogy az egész elég MÁS szitu:D
2010. febr. 26. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem vagyok bombanő, de azért az átlagos szintet megütöm, azt hiszem...:D
2010. febr. 26. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

én meg majd lánynak álmodom magam, ha gondolod összeálmodhatunk!

pasi

2010. febr. 26. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
lehet emlékek az előző életedből..én is dugtam már meg álmomban egy félvér nőt..lehet ezek voltak a multkori életem legemlékezetesebb pillanatai..
2010. márc. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!