Csendes vagyok, de ez miért baj?
Egy eleg csendes lany vagyok. Vannak barátaim, van baratom is (aki eleg népszerűnek számít, szóval neki sok az ismerőse) de az osztálytársaim es a baratom baratjainak mind megvan rolam a véleménye. Es mindegyikojuk szerint tul csendes vagyok, illetve alig beszelek. En nem ertem ez miert baj, csupán nem akarok hozzászólni epp a témához.
Viszont ma a fülembe jutott hogy par osztálytársam kibeszél, merthogy csak a feleleseknel beszelek es alig hallják a hangom es ez nagyon melyen érintett es rosszul esett.
Nem ertem miert van az, hogy van par szinten csendes lany, rajuk azt mondjak,hogy titokzatosak es ezzel szexik en meg simán csendes vagyok.
Ez rosszul esik, es nem mellesleg ugy érzem ezekkel a kibeszelesekkel lejaratnak a baratom elott is.
Nektek mi a véleményetek errol?
18/L
Létre kellene hozni nekünk, introvertáltaknak egy csoportot, komolyan... :D
Rám is mindig mondják, hogy csendes vagyok, de teszek rá magasról.. A barátaimmal ha jól elvagyok és tudok velük beszélgetni, akkor egy vadidegenhez miért dumáljak, meg az olyan osztálytársaimmal miről és minek beszélgessek, akivel 4 év alatt a köszönésnél többet nem beszéltem?
Egyébként gondolom azok beszélnek ki és mondják ezeket rólad, akik nem a te társaságod. Azt is gondolom, hogy nem is igazán akarsz velük puszipajtás szintű haverságban lenni, akkor nem látom a problémát. :)
Foglalkozz azokkal, akikkel jól kijössz és akikkel tudsz értelmesen beszélgetni, a többit meg figyelmen kívül kell hagyni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!