Mit tegyek ha nincs hová mennem?
20 éves leszek nemsokára, egyetemista vagyok, vagyis eddig az voltam. Azt tudni kell, hogy a szüleim roppant szigorúak, csak azzal a feltétellel engedtek el egyetemre hogy nem bukom meg semmiből különben kitekerik a nyakam, (nehogy azt higgyétek viccelnek, kiskoromban is rengetegszer megvertek szóval ezt is simán kinézem belőlük). És most minimum két tantárgyból is megbukom.
Még nem mondtam nekik semmit, de nemsokára itt a nyár és nem szeretnék soha többé hazamennni. Most koliban lakom, a nyáriszünet kezdetekor ki kell költözni. Barátaim, rokonaim, ismerőseim nincsenek, munkám nincs, nem is dolgoztam még így spórolt pénzem sincs ilyen esetre. Gondolkodtam azon, hogy öngyilkos leszek, mert ebből a helyzetből tényleg nem látok kiutat. Kérlek segítsetek.:(
20 éves vagy és simán megvernének?
Nézd igazából próbálj valami munkát találni,keresel pénz azután ha annyira nem szeretsz othon akkor elköltözöl.20 éves vagy irányíts az életed mert ha nem te fogod megteszi más és az nem biztos hogy jó lesz neked.Tudom ezt így könnyű mondani.Tudom milyen nehéz talpra álni a kilátástalanból.De semmi esetbe se gondolj öngyilkosságra.Inkább pozitív dolgokra amik boldoggá tesznek.Biztos vagyok benne hogy vannak pozitív dolgok is az életedbe.:-)
Koleszban nem tudsz maradni?
Én elmondanám az igazgatónak, hogyha hazamegyek, úgy megver apám, hogy még szeptemberben sem ismernek rám.
Jajj nemá!
"Öngyilkos leszek"
Ebből a helyzetből nincs kiut? Hagyjuk már ezt.
Menj haza nem fogják kitekerni a nyakad.
Ha meg nem akarsz hazamenni, akkor találd fel magad, előtted az élet.
Én 18 évesen repültem ki a családi fészekből és sose gondoltam ilyen szrságokra.
33 vagyok most és juhu élek, virulok.
Keresss munkát és valami megosztott albérletet.
De siránkozással semmire nem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!