Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez lehetséges (bőveben lent)?

Ez lehetséges (bőveben lent)?

Figyelt kérdés

Most 14éves vagyok,a jövöhónapban leszek 15,és 161cm vagyok

apukam:168

anyu:151

és valamelyik számlálón a neten,azt irtaki az eredmény,hogy 169cm leszek,de én sportolok nem cigizke nem iszom semi ilyesmi,minden nap Huzóckodom,eszek rendesen napi 5-6-7szer is,szeriitnetek esélyes,hogy magasab leszek mint 169cm??

2015. máj. 17. 17:58
 1/5 piriiiii ***** válasza:
Fiú/lány?
2015. máj. 17. 18:15
 2/5 fersk ***** válasza:

"eszek rendesen napi 5-6-7szer is"

A magasság nem függ ettől, de a kerületed előbb-utóbb lesz annyi... :)

2015. máj. 17. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Fiu vagylk,és miert?a kalcium bevitel ellég sokat sázmit,nem is értem miert ide irtam kÍ,mindnehol azt olvasom,hogy a kalcium bevitel a legfontosab,majdnem minden kajában meg található akkor meg??
2015. máj. 17. 21:49
 4/5 fersk ***** válasza:
Mert olyan étel nincs, amiben csak kalcium lenne. :)
2015. máj. 17. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:
enm tudom mrie célzol,de nem érdekel,én Kalmár Bencétől hallotam,hogy ő 20centit nőt,mert edzet,énis el kezdek edzeni és szerintem nöni fogok....
2015. máj. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!