Hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Szeretem a zene szerkesztését, illetve keverését, el szeretném kezdeni a karrieremet, folyton a gép előtt ülök (kb) és zenét mixelek, vagy ha nem akkor amikor utazok pld. és nincs nálam sem fülhalgató vagy valami, akkor igy az agyamban mintha le játszanám a zenét. Tovább lent?!Az agyamban ki tudom gondolni a saját "remixeim" vagy pedig zenéim, csak az a gond hogy ez nem tudom mire utal, tehát hogy ha el is kezdeném a DJ karriert akkor most hogy? Vagy ez az egész mire utal ?2015. máj. 13. 20:54
1/1 anonim válasza:
dj és zeneszerkesztés más tészta kicsit
dj-.nek vegyél valami cuccot, és mixelj (de ne programot, mert az félre vezető lehet)
Zenét szerkeszteni, mashupolni, stb reason, cubase, ableton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!