A számítógép, internet lehet az oka, hogy ilyen lettem?
Már elég fiatalon, kb. 8-9 éves koromban elkezdtem számítógépezni, kezdetben csak játszottam, majd interneteztem és játszottam is. Nem nagyon éltem a való életben, csak elmentem iskolába meg haza, tanultam, aztán egyből gépeztem, ez ment egész általános iskolában. Közben interneten alakítottam ki csak kapcsolatokat, majd amikor már élőben is akartam, nem nagyon ment. Élőben csak nevetség tárgyává váltam maximum mindig, és mindenki lekoptatott kb. És most is ez van, teljesen magányos vagyok, nincs semmi életem. Egyáltalán nem megy az emberi kapcsolatok kialakítása, mert mindenki örül ha megszabadul tőlem, lekoptat. Törvényszerű már hogy ez fog történni minden embernél akivel barátkozni próbálok. A beszélgetés se nagyon megy élőben, írásban valahogy jobban.
A sok, és korán elkezdett számítógépezés miatt válhattam ilyenné, vagy valami más oka van?
Persze, mindig lehet mindenen javítani. Pláne, hogy felismerted a problémát.
Szerintem egy jó kezdés lehet, ha az egyik internetes csoporttal szervezel "élő" élményeket. Társasjáték-estet, simán csoporttalálkozó bulit, kirándulást, bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!