Tettél valami olyasmit az életedben amire nem vagy büszke?
Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az? Megbántad?2015. máj. 1. 18:54
1/5 anonim válasza:
Hánytatom magam, és bánom, de egyelőre nem segít a pszichológus sem. :/
2/5 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az elso valaszolo. En letagadom, ha megkerdezik olyanok akik tudjak rolam, hogy eveszavarom van, azt mondom, mindem oke mar es egeszsegesen taplalkozom.
Hazudok, mindig, ez is nagyon banom.
3/5 anonim válasza:
ohhh...de még hány olyan dolgot tettem! nem sorolom fel mindet. sőt egyet sem írok inkább. nem mondanám, hogy nagyon bánom őket. a hibák az élet részei. tanultam belőlük. legalábbis nagyon remélem, hogy nem követem el újra őket.
4/5 anonim válasza:
Nézzük csak... hazudtam, vágtam magam, nem fejeztem be az egyetemet. Sok embert eltaszítottam magamtól, csúnya dolgokat mondtam, hogy hagyjanak békén. Igen, megbántam ezeket
5/5 anonim válasza:
Olyanokkal kavartam akikkel nem kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!