Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ma van a szülinapom!?

Ma van a szülinapom!?

Figyelt kérdés
Ma van a szülinapom és külföldön vagyok ezért csak a családom köszöntött fel és a barátom a pasim) valaki nem akar fel köszönteni ? :D :S Ja és kinek van még ma a szülinapja ?
2010. febr. 22. 17:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok vagyis lettem köszi a sok választ akiknek ma van vagy tegnap volt azoknak is boldog szülinapot !! :D
2010. febr. 23. 05:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot utólag is :)

Hát nekem is még áprilisig várni kell :/

2010. febr. 23. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!! : )

http://www.youtube.com/watch?v=SX56rPmme5U

: ))

Szülinapi köszöntő

Nagyon sok boldogságot kívánok ezen a szép napon!

Remélem még százhúsz évig kívánhatom.

Ne érjen ma szomorúság, bánat

Éppen ezért kösd fel jól a gatyádat.

Kapjál sok ajándékot, jó szót,

ne legyen semmi ami megront.

Betegség elkerüljön, bánat ne találjon,

szeress míg lehet én csak ezt kívánom!!!

2010. febr. 23. 16:32
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon aranyosak vagytok !!
2010. febr. 23. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Amikor EGY barátom 20 éves lett, egyedül volt kint angliában dolgozni. Fogtam magam kamerával nekiindultam, és a városban megkértem egy pár embert (úgy 100at) hogy mondják nekem a kamerába hogy: Boldog születésnapot XY! Ezt úgy 80an meg is tették, felkerestem a családját, felvettem őket is, pár barátot, volt osztálytársat, magamat, különös embereket (volt aki jelbeszéddel mutogatta, volt aki táncolt egyet) összevágtam egy videóba, tettem alá szép zenét és elküldtem neki : )

Amióta hazatért azóta A barátom :D Szóval többfunkciós, külföldre küldhető, 0 költségvetésű ajándék :)

2010. jún. 7. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!