Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak engem zavar? 14/L

Csak engem zavar? 14/L

Figyelt kérdés

Általában jó a kedvem, sokat hülyéskedek, nevetek. De mostanában vannak olyan napok, amikor nincs jó kedvem. Rossz napom van, vagy nem tudom. (Ebben a korban szerintem ez gyakori). És akkor mindig megkérdezi tőlem 1-2 barátnőm, hogy: "Mi a baj? Haragszol rám? Mit csináltam már megint? Most ugye útálsz?"

De ezt csak 2 barátnőm kérdezi állandóan, ha órán mellettem ülnek, vagy valami. A legjobb barátnőm sose kérdezi meg, mert tudja, hogy nem szeretem. A másik 2 lánynak már ezerszer megmondtam, hogyh hagyjanak már békén mert útálom (persze nem így), de azért is kérdezgetik.

Rühellem! Már elegem van! Nagyon diegesítő :@:@:@ :'(

Segítsetek! Hogy mondjam meg nekik hogy megértsék?????

2010. febr. 21. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor nekem szar kedvem van, és is Utálom, ha kérdezgetik, hogy velük mi a baj. Azt is utálom, hogyha egyedül akarok lenni, és nem hagynak. Ilyenkor megmondom nekik, hogy nem velük van baj, más, és elmegyek. ennyi.
2010. febr. 21. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is nagyon utálom. Ha hazajövök, a mi a baj az első...

Aztán meg "rossz kedved van?"... A "Bántottak?"-nál már annyira nevetséges h röhögnöm kell...

Én bemegyek a szobámba. Már próbálkoztam burkolt utalásokkal, hogy nem kicsit fárasztó, mert értelmes választ úgyse fognak kapni, de ott a végén már úgy jött ki, hogy nekem kéne bocsánatot kérnem. :@

Azóta rájukhagyom, inkább nem mondok semmit...

2010. febr. 21. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
b*sszál le nekik kettőt, hidd el, nem fogja többet érdekelni őket hogy mia bajod :)
2010. febr. 21. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
juuj nekem is volt ilyen időszakom egy éve:D nálam nem tartott sokáig vagyis erős másfél hónapigxD de mindegy..egyszerűen mond el nekik hogy ez most egy szar időszak neked és hogy idegesítő hogy kérdezgetnek..mond el amit itt leírtál és nem lessz semmi gond(:
2010. febr. 21. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Látom a kérdésedet. Ennyi elég. (Persze, ha az vagy, akire gondolok...)
2010. febr. 22. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Akire gondolsz, az milyen városban lakik? :)

2010. febr. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!