Mi a legfontosabb szó az életetekben?
Ha egyetlen szót módotokban állna vissza üzenni a múltba saját magatoknak akkor mi lenne az, és mikorra küldenétek vissza?
Természetesen tudatában lennétek mekkora súllyal bír e kis üzenet és hogy saját magatoknak küldtétek.
Nem lehet másodpercre pontosan egy bizonyos pillanatra, hanem csak napra.
"Élj!"
Minden egyes napra, mikor nem tettem...
hát a mai eszemmel ezt küldeném: "tanulj" 2007.05.15.-re
vagy "tudás", "programozás"
de az akkori eszemmel nem érteném :D szóval inkább mást küldenék...
talán ami jobb: "mosoly" "nevetés" "hiperaktívság" "meditáció"...
de az a baj akkori énem nem értené egyiket sem...akkor volt egy nagy fordulat az életemben, de lehet elég lenne későbbre küldeni...akkor viszont a "programozás" szót küldeném 2007.10.20.-ára...akkor ma sokkal nagyobb tudásom lehetne :)
22F
A 2. válaszoló elég jó választ adott. Félreérthetetlen és pontosan tükrözi azt hogy "haver...kezd el hallgatni,tetszeni fog!". Bár nem valami életfordító. Elismerem hogy nekem sem lenne olyan üzenet ami ennél nagyobb súllyal bírna. De mindenképpen az irány jó.
Az olyan válaszok mint hogy élj! tanulj, nem hatásosak. Sokszor mondták hasonlókat az életemben úgy hogy komolyan vettem és megfogadtam mégsem volt semmi hatása az életemre. Ezek a szavak nem elég konkrétak, vagy úgy mond ennyiből nem igazán lehet érteni hogy hogyan is lehetne megvalósítani/mivel kéne többet tennem. Mintha csak annyit üzennék vissza hogy "Légy boldog" vagy "Érd el a céljaidat" nem mintha nem tettem volna eddig másképp gondolnám magamba... A programozás az esetben tökéletes, hogy ha tudod hogy mindenképpen ez lesz az életutad, ez az amit szeretsz csinálni és jó vagy benne.
FC Barcelona.
Apámmal ellentétben anyum(!) focirajongóvolt, bár német focit nézett, de aztán jöttem én (pont a VB-n, épp a Brazilok, a kedvenc válogatott csapatom játszottak, ez jelent valamit. :D), és abbahagyta. Pedig milyen jó dolog a foci... kár, hogy nem olyan családban (anyum és én) nőttem fel, ahol már régóta szeretik a focit, akkor talán komolyabban vennének az osztálytársaim is, és nem hinnék azt, hogy csak Neymar miatt nézek focit, és hogy lány létemre fogalmam sincs a lesről... Azt hiszik, ha valaki nem ezer éve szurkol egy csapatnak, akkor az divatdrukker... ezek szerint ha lenne egy nővérem, akkor ő nem lenne tagja a családnak, csak mert később jött? Hülyeség.
Am bocsi, hogy kicsit eltértem a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!