Szerintetek milyen a hangom? Kkivancsi vagyok a velemenyetekre.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 21:53
1/13 anonim válasza:
Ömh... Mi ezt honnan is tudjuk meg?
4/13 anonim válasza:
Egész szép hangod van,néha csúszkál,de az meg gyakorlással simán formálható!! :)
5/13 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az előző mondta. A fiú nélkül talán még jobb is lett volna, nekem bezavart. Azonkívül szerintem érdekes hangszíned van, én szívesen hallgatnék még tőled dalokat!
6/13 A kérdező kommentje:
Koszi!a srac az apukam, szulinapra volt a dal..:) sajnos a masodik dalt amit eneklek, csak emailen tudom elkuldeni.
2015. ápr. 17. 22:20
7/13 2xSü válasza:
Egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal. Kicsit még csiszolásra szorul, de már most nagyon érdekes, jellegzetes, egyedi a hangszíned.
8/13 anonim válasza:
Ez komolyan te vagy?
A srác nélkül jobb lenne, de az előtte lévő rész az komolyan hasonlít, egy komoly énekesére :O Gyakorlásra fel! ebből az alapból nagyon durva dolgokat lehet művelni
21
9/13 A kérdező kommentje:
Melyik enekesre gondolsz?:)
2015. ápr. 17. 23:12
10/13 anonim válasza:
"Melyik enekesre gondolsz?:)"
Szerintem nem konkrét emberre gondolt, hanem általánosságban beszélt, hogy ez már egy nagyon komoly szint.
Am. tényleg te énekelsz? Baromi jó a hangszíned! Am. ez studiófelvétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!