A jobb herém nagyobb. mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 14:16
1/15 anonim válasza:
ez egyik mindig nagyobb mint a másik...
a mellnél is igy van
4/15 anonim válasza:
Egyik páros szervünk sem egyforma méretű. Nekem meg a bal mellem nagyobb egy kicsivel,mint a jobb.:D Nincs abból semmi,természetes dolog.
5/15 anonim válasza:
"Egyik páros szervünk sem egyforma méretű."
Ez azért így nem igaz, van egy halom ami egyforma méretű normál esetben, vagy legalábbis szinte észrevehetetlenül kicsi a különbség köztük.
Pl.:
Karok hosszúsága, lábak hosszúsága, ujjak hosszúsága, tenyér, a két szem, a két agyfélteke, a két tüdő, stb...
Míg a heréknél az a "normális", vagyis a leggyakoribb, hogy az egyik feltűnően nagyobb mint a másik.
6/15 anonim válasza:
Nekem a jobb szemem nagyobb, mint a bal. :)
7/15 anonim válasza:
Mondom, normál esetben = átlag. Kivétel mindig van :)
A heréknél viszont az a kivétel, ha valakinek egyforma nagy mindkettő.
9/15 anonim válasza:
hallgasd meg a Fürgerókalábaktól a bal herém című számot:D
10/15 anonim válasza:
krvára nem izgat az se érdekelne ha egy lenne mitszámít ... komoly és csaj voltam a többi megy sznob pitsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!