Be mernél menni este, egyedül egy erdőbe?
Figyelt kérdés
Igaz válaszokat szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kort és nemet írjatok pls :)2010. febr. 20. 10:01
21/43 anonim válasza:
10:09 es vagyok
amúgy nekem már kellet bemennem éjjel erdőbe egyedül gólyatáborba bátorságpróbán.. és ráadásul még ijesztgettek is.. szóval eléggé féltem :D
22/43 anonim válasza:
kedves 12 éves! (10:16) Pedobácsi vár a sötétben! XDXD a 10:28-asnak özenem, hogy ne hajuljon le szappanért! XD
23/43 A kérdező kommentje:
Igen,de ott voltak körülötted,én úgy értem,h pl... kiraknának valahol egy fenyves mellett,tök egyedül...
2010. febr. 20. 10:39
24/43 anonim válasza:
Ha lenne velem valaki, akkor minden további nélkül :D
15/l
25/43 anonim válasza:
Nemnagyon. Hallottam, hogy valakit meggyilkoltak a falunk melleti erdőben. Úgyhogy nem.:) 18/L
26/43 anonim válasza:
Nem!! de ha kényszer lenne kénytelen volnák!! :P baszus inkább a kérdés ilyensztöö!! :P :P
28/43 anonim válasza:
Attól függ kivel:D,de amúgy egyedül nem mennék be...
30/43 anonim válasza:
aludtam is egyedül az erdőben, 1 sátor sztem nagyon felemelő érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!